About

 

ÅSA & NYA JORDEN.SE

Åsa Miljand

 

Diplomerad Psykosyntesterapeut

Nya Jorden Festival 2017 års grundare & arrangör

 

www.nyajorden.se

WHO I AM

 

Åsa driver Becoming Ashni.com som erbjuder direktkanaliserade meditationskvällar under namnet "Sophias Tempel", workshops och föredrag med fokus på Ascension/det själsliga multidimensionella uppvaknandet, det gudomligt femininas väg och självkärlekens alkemiska väg mot det personliga mästerskapet.

Åsa är Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin, utbildad inom Sorgbearbetning samt utbildad inom bildterapuetiska metoder. Åsa är även verksam som intuitiv konstnär med egen ateljé där fokus ligger på att förmedla frekvenser och andliga budskap genom symboler, färg och energi. Hon är en naturligt medial kanal med djupgående intresse för de stora existentiella frågorna, ständigt sökande efter vägar att transcendera den mänskliga upplevelsen utifrån ett multidimensionellt perspektiv. Åsa är även en av de första i Sverige att förmedla Light Language i frekvens, symboler, soul singing och ord. Hon brinner för sin Vision om "Nya Jorden" och Ascension / den uppstigningsprocess som både Gaia och alla hennes varelser sägs genomgå just nu.

Människan har inom sig hela Universum och kan genom andligt uppvaknande komma till insikt om att vi har självaste källan av allt som Är inom våra hjärtan. Det sägs att vårt Universum bygger på den villkorslösa kärlekens intention. Att vi som själar kommit hit för att uppleva och lära vad kärlek inte är, och vad kärlek faktiskt är. Ett hjärta som är stängt på grund av den mänskliga upplevelsen i sig, eller stängt på grund av svårigheter och lidanden, har svårt att få fatt i denna villkorslösa kärlek inom sig. En kärlek som inte bara innefattar det vi har omkring oss utan i första hand oss själva. Självkärlekens alkemi leder oss mot upplysningens frid inombords och öppnar dörrarna till hela Universum.

 

Upcoming Events

SEP

23:e

Nya Jorden Festival 2017

Lördag 23:e september 2017

kl. 10 - 17

Årsta Folkets Hus, Stockholm

Biljetter släpps i Maj

 

Nya Jorden Festival kommer att arrangeras varje år omkring Höstdagjämningen, förutsatt att intresse finns. Om Du eller någon du känner till vill vara med som föreläsare år 2018 är du välkommen att höra av Dig via email.

 

Nya Jorden Söndags Föreläsningar - Korta 1,5 timmes föreläsningar, meditationer, seanser eller dylikt med okända & kända föreläsare. Allt i syfte att sprida inspiration, hopp och kunskap.

 

Nya Jorden.se Konsertkvällar eller eftermiddags konserter. Nya Jorden handlar om att lyfta sig upp i glädjens, fridens och kreativitetens frekvens. Vad skapar mer glädje och kontakt med källan inom oss än just musik?

BECOMINGA ASHNI.COM OCH NYAJORDEN.SE

Nya Jorden.se är Becoming Ashnis "systerprojekt". Nya Jorden.se har som vision & mission att skapa en plattform för andlig och personlig utveckling. Genom många olika kanaler och varierade föreläsare är förhoppningen att kunna bidra med kraft, inspiration och hopp om en bättre framtid för oss alla.

Vi är många som går igenom andliga uppvaknanden i dessa tumultartade tider, och vi behöver fler platser där vi kan dela med oss till varandra, stötta, och sprida själslig kunskap som skapar djupare mening och syfte i allas våra liv. Vi behöver fler plattformar i samhället där vi kan släppa vardagens roller och upplevda begränsningar och istället smälta samman med våra Högre Själv för en stund.

Nya Jorden.se har som mål att sammankalla, skapa gemenskap och skapa frihet. Ingen är "bättre" eller "mer utvecklad" än någon annan. Alla har sin egen unika väg "hem" där ingens sanning är mer sann än någon annans. Vi är alla jämlika mästare som är här för att hjälpa varandra att vakna, minnas och kliva in i vår egen själsliga storhet.

Nya Jorden Festival kommer att arrangeras varje år omkring Höstdagjämningen, förutsatt att intresse finns. Om Du eller någon du känner till vill vara med som föreläsare år 2018 är du välkommen att höra av Dig via email. Du bör arbeta eller verka inom andlig & personlig utveckling på ngt sätt, med en sann önskan om att göra ngt fint för alltet.

Nya Jorden Söndags Föreläsningar - Korta 1,5 timmes föreläsningar, meditationer, seanser eller dylikt med okända & kända föreläsare. Allt i syfte att sprida inspiration, hopp och kunskap. Om du eller någon du känner till vill tex. föreläsa, hålla seans, skapa ett vacker stund för dina medmänniskor eller ha en tonings-session, så hör av dig via email. Givetvis ingår ersättning och god marknadsföring.

Nya Jorden.se Konsertkvällar eller eftermiddags konserter. Nya Jorden handlar om att lyfta sig upp i glädjens, fridens och kreativitetens frekvens. Vad skapar mer glädje och kontakt med källan inom oss än just musik? Spelar eller sjunger du själv i ett band och tror att detta forum passar för dig/er? Hör gärna av er, Kom gärna också med tips och önskemål på konserter du alltid önskat se. Framför allt handar dessa konserter om att lyfta fram alla okända guldkorn vi har omkring oss, de allra största banden har redan sitt eget forum. Men givetvis välkomnar vi all själslig kreativitet!

Aktuellt

 

Sophias Tempel nr 2 Lucia, 13 dec 2017

 

Nya Jorden Festival 2017

Årsta Folkets Hus, Stockholm

 

Lördagen 23:e sept 2017

Kl. 10 -17

Copyright2017 @ All Rights Reserved

BECOMING ASHNI.COM

Ascension through the Portal of the Heart

 

 

Kontakt

 

Åsa Miljand

Email: contact@becomingashni.com

Telefon: 0708 - 35 47 51

 

NYA JORDEN FESTIVAL

www.nyajorden.se

info@nyajorden.se