Healing cirkel

HEALING CIRKEL

DJUPAVSLAPPNING MED DE UPPSTIGNA MÄSTARNA & VÅRA HÖGRE SJÄLV

Kropp & Själ i balans med de inkommande frekvenserna

HEALING CIRKEL

DJUPAVSLAPPNING MED DE UPPSTIGNA MÄSTARNA

& VÅRA HÖGRE SJÄLV

 

Balansera Kropp & Själ med de inkommande frekvenserna

 

Välkommen på Healing Cirkel med Åsa Miljand

Pris: 200 kr per tillfälle

Tid: kl. 19.00 -20.30

Datum: Vårterminens tillfällen meddelas snart

Plats: Meddelas snart

Max antal deltagare 12 st/ per tillfälle

Anmälan: skriftligen till contact@becomingashni.com, endast föranmälan!

Välkommen på en Healing Cirkel med fokus på det egna fysiska och själsliga välmåendet. Syftet är att skapa en varm plats för djupavslappning och själslig kontakt, i en annars kaotisk och stressande yttre värld.

 

Healing Cirkeln fungerar som vilken andlig healing session som helst för var och en av deltagarna. Framför allt ligger fokus på att aktivera Din egen inre förmåga till healing på alla plan. Våra Högre Själv visar oss vägen och hjälper oss ta emot den healing vi får till oss.

 

Fördelen med en Healing Cirkel är att energierna blir så mycket mer kraftfulla när vi samlas i en grupp. Det vi sänder ut får vi tillbaka tusenfalt!

 

PRAKTISKT UPPLÄGG

 

Jag, Åsa Miljand, guidar deltagarna genom en djupavslappnande inre visualisering och direktkanaliserad meditation. Med mig har jag alltid de uppstigna Mästarna i ljuset och våra Högre själv. De förmedlar kraftfulla energi- överföringar och vägleder oss till djupaste möjliga healing på alla plan inom oss.

 

Under Healingen kan du välja att sitta på en stol eller ligga på en madrass på golvet. Vi möts i mysiga lokaler i Gamla Stan med stämningsfull musik, tända ljus och ett vackert Stockholm utanför!

 

Jag tror på människans inneboende förmåga till självläkning. Det är min personliga övertygelse att ingen utanför oss kan "heala" oss, det kan bara vi själva göra! Däremot kan vi öppna oss för att ta emot hjälp, stöd och energi utifrån om vi så önskar. I den här gruppen är det våra Högre Själv som styr, och dom vet precis vad vi behöver!

Varmt välkommen med din anmälan!

Åsa Miljand

 

 

"Den här Healing Cirkeln har jag skapat för att jag gärna vill erjuda en plats för integrering mellan kroppen och själens intensiva uppvaknande som många av oss går igenom i dessa tider. För min egen del känner jag in precis allt som sker i det kollektiva och de inkommande höga energierna inom min kropp. Det här resulterar i att det vi kallar för "Ascension symptomen" blir väldigt intensiva, så pass att jag ibland blir "sjuk" och inte klarar av vardagen. Andligt uppvaknande är inte alltid bara en dans på rosor. Vårt andliga uppvaknande aktiverar ju också djupgående utrensning inom oss på alla plan, vilket kan var mycket smärtsamt. Allt som blockerar oss från att leva utifrån ett öppet hjärta måste helas och renas inom oss.

 

Jag har själv längat efter en sådan här grupp där vi fokuserar på healing och integrering utifrån ett kärleksfullt inkluderande av vår fysiska kropp i den andliga utvecklingen. När vi tar kroppen med på tåget så kliver vi också allt djupare in i vårt förkroppsligande av det Högsta inom oss.

 

Den här Healing Cirkeln är starkt guidad av bland många andra ÄÄ Metatron, som också överför de allra högsta frekvenserna till oss i gruppen som Jorden får ta emot just nu. Kraftfullt är bara förnamnet!

 

Inom denna Healing Cirkel är Allt inom oss välkommet, även det vi velat dölja. Här finns inget dömande, inget bra eller dåligt. Vi behöver inte heller dela med oss av våra sorger utan vi arbetar tillsammans i största respekt och kärlek, sida vid sida, men i vårt egna fredade utrymme".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum för Healing Cirkeln våren 2018

 

Yogamovement, Lilla Nygatan 9, Gamla Stan

200 kr / alternativt rabatterat pris 1600 kr a´10 gr

Boka din plats via email :

contact@becomingashni.com eller via sms 0708-354751. Endast föranmälan!

Avbokning senast 48 h innan, annars debiters fullt belopp!

 

1. Ons --- Januari

2. Ons ---- Januari

 

3. Ons ---Februari

4. Ons --- Februari

 

5. Ons ---Mars

6. Ons--- Mars

 

7. Ons-- April

8. Ons--- April

 

9. Ons ---Maj

10. Ons ---Maj

Aktuellt

 

Sophias Tempel nr 2 Lucia, 13 dec 2017

 

Nya Jorden Festival 2017

Årsta Folkets Hus, Stockholm

 

Lördagen 23:e sept 2017

Kl. 10 -17

Copyright2017 @ All Rights Reserved

BECOMING ASHNI.COM

Ascension through the Portal of the Heart

 

 

Kontakt

 

Åsa Miljand

Email: contact@becomingashni.com

Telefon: 0708 - 35 47 51

 

NYA JORDEN FESTIVAL

www.nyajorden.se

info@nyajorden.se