Healing cirkel

HEALING CIRKEL

DJUPAVSLAPPNING MED DE UPPSTIGNA MÄSTARNA & VÅRA HÖGRE SJÄLV

HEALING CIRKEL

DJUPAVSLAPPNING MED DE UPPSTIGNA MÄSTARNA

& VÅRA HÖGRE SJÄLV

 

Själslig påfyllnad, vila & inspiration mitt i all jul-stress!

 

Välkommen på Healing Cirkel med Åsa Miljand

Pris 200 kr, inkl.Te & fika

Sön 10 dec 2017, kl. 11.00 -13.00,

Hälsans Hus, Fjällgatan 23 B, Stockholm

Sal: Stora Salen

Anmälan: skriftligen till contact@becomingashni.com, endast föranmälan!

OBS! Healing Cirkeln varar ca 1,5 h, sedan finns möjlighet att gå hem eller stanna och dricka te och dela i gemenskap med de andra i cirkeln för den som önskar.

 

Ett tips! Kl.15.00 håller jag, Åsa Miljand, min föreläsning "Hjärtats väg mot Upplysning" i samma lokal, det blir precis lagom med tid mellan Healing Cirkeln och Nya Jorden Föresläsningen för att hinna äta en smarrig lunch på Hermans vegetariska som ligger vägg i vägg ;-).

 

Unna dig en mysig dag med själslig påfyllnad och inspiration mitt i all jul-stress!

OM HEALING CIRKELN

 

Välkommen på en Healing Cirkel med fokus på det egna fysiska och själsliga välmåendet. Syftet är att skapa en varm plats för djupavslappning och själslig kontakt, i en annars kaotisk och stressande yttre värld.

 

Healing Cirkeln fungerar som vilken andlig healing session som helst för var och en av deltagarna. Framför allt ligger fokus på att aktivera Din egen inre förmåga till healing på alla plan. Våra Högre Själv visar oss vägen och hjälper oss ta emot den healing vi får till oss.

 

Fördelen med en Healing Cirkel är att energierna blir så mycket mer kraftfulla när vi är samlas i en grupp. Det vi sänder ut får vi tillbaka tusenfalt!

 

PRAKTISKT UPPLÄGG

 

Jag, Åsa Miljand, guidar deltagarna genom en djupavslappnande inre visualisering och direktkanaliserad meditation. Med mig har jag alltid de uppstigna Mästarna i ljuset och våra Högre själv. De förmedlar kraftfulla energi- överföringar och vägleder oss till djupaste möjliga healing på alla plan inom oss.

 

Under Healingen kan du välja att sitta på en stol eller ligga på en madrass på golvet. Vi möts i mysiga lokaler med stämningsfull musik, tända ljus och ett vackert vinter Stockholm utanför!

 

Jag tror på människans inneboende förmåga till självläkning. Det är min personliga övertygelse att ingen utanför oss kan "heala" oss, det kan bara vi själva göra! Däremot kan vi öppna oss för att ta emot hjälp, stöd och energi utifrån om vi så önskar. I den här gruppen är det våra Högre Själv som styr, och dom vet precis vad vi behöver!

Varmt välkommen med din anmälan!

Åsa Miljand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

 

Sophias Tempel nr 2 Lucia, 13 dec 2017

 

Nya Jorden Festival 2017

Årsta Folkets Hus, Stockholm

 

Lördagen 23:e sept 2017

Kl. 10 -17

Copyright2017 @ All Rights Reserved

BECOMING ASHNI.COM

Ascension through the Portal of the Heart

 

 

Kontakt

 

Åsa Miljand

Email: contact@becomingashni.com

Telefon: 0708 - 35 47 51

 

NYA JORDEN FESTIVAL

www.nyajorden.se

info@nyajorden.se