Soul Portraits

 

SOUL PORTRAITS

 

SOUL PORTRAITS

- ett kanaliserat själsligt porträtt med energiöverföringar, aktiveringar och ljuskoder som är ämnade just för Dig!

 

 

 

Jag älskar att måla, och jag älskar att förmedla högre energier genom min andliga vägledning. Jag har alltid önskat att jag på något sätt kunde förmedla den visuella biten av allt fantastiskt jag "ser" i mitt inre när jag kanaliserar och förmedlar Själens budskap till någon i en session. Det är i princip omöjligt att göra dessa inre möten rättvisa i all sin skönhet och fantasifullhet - men mitt hjärta vill gärna göra ett försök! Därför erbjuder jag nu Soul Portraits - personliga kanaliserade porträtt fyllda med helande energiöverföringar, aktiveringar och ljuskoder.

 

Ett "Soul portrait" är en konstnärlig målning som jag skapar/kanaliserar specifikt för Dig. Jag utgår ifrån ett foto på Dig som du tycker om och låter ditt Soul Portrait ta form intuitivt utifrån vad din Själsliga energi berättar för mig. Detta porträtt är så mycket mer än bara en fin tolkning av dig. Ditt Soul Portrait är menat att användas som ett verktyg i din egna andliga utveckling, som en källa till kraft och energi och som en påminnelse om varför du egentligen är här på Jorden i detta liv.

 

Hur går processen att skapa ditt Soul portrait till?

 

När du beställer ett Soul Portrait ber jag dig att maila ett högupplöst foto på dig själv som jag kan använda som "bas" att utgå ifrån när jag skapar din målning. Bäst fungerar ett ansiktsfoto utan skymmande armar, händer eller andra saker.

Jag använder mig av en rad olika material för att skapa ditt personliga Soul Portrait, Akryl, tempera, gouche, färgpennor, akvarell, tusch, bladguld m.m. Varje liten detalj & färgnyans är noga utvald och har ett djupare syfte. De symboler jag målar på din bild är alla kopplade till din unika själsliga väg.

 

Att skapa ditt Soul Portrait tar många timmar och är en process där jag förmedlar höga healing frekvenser till dig energimässigt under tiden jag arbetar. Jag öppnar upp precis så som jag gör vid en vanlig medial session och tar emot de symboler, energiöverföringar, aktiveringar och budskap som är menade specifikt för Dig. Jag går in i ett meditativt tillstånd där jag låter Själen sjunga och tala Light language under processens gång, allt för att fylla din målning med de högsta frekvenserna och ljuskoderna. Jag kallar in ditt Högre Själv, dina guider, mästare, änglar och Själsliga familj med mera. Allt vad du bär inom dig i ditt allra Högsta ljus får möjlighet att komma igenom och manifestera sig i din bild.

 

Processen att skapa ditt Soul Portrait tar ca 1-3 veckor ( med undantag vid jul, då det kan vara bra att beställa i 5-8 veckor innan).

 

Inkluderat med ditt Soul Portrait så skickar jag en skriftlig kanaliserad text som beskriver det som kom igenom i din bild, de symboler du fick och eventuella ytterligare kanaliserade budskap som kommer igenom till dig.

 

 

Det är med stor glädje och kreativitet som jag ser fram emot att måla just Ditt Soul Portrait!

/ Åsa Miljand

 

Åsa Miljand är Diplomerad Psykosyntesterapeut vid Psykosyntes Akademin, utbildad inom sorgbearbetning samt bildterapeutiska metoder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna tavla målade jag till en workshop som jag höll med Susanna Tehlin Schmidt, det är en Thymus chakra aktivering. Andra bilder på Soul Portraits kommer snart.

Pris

 

Soul Portrait: 1500 kr inkl.moms

- inkluderar en kanaliserad text med personliga budskap & intstruktioner till dig omkring ditt Soul Portrait och dina symboler m.m.

 

Porto tillkommer med ca 50 kr pga. emballaget.

 

 

 

 

Format & Material

 

Format: Duk Pannå 40x33 cm

 

Material : Acryl,akvarell, tusch, färgpennor, kritor,bladguld m.m.

 

Tider & villkor

 

Så fort jag fått din beställning och mottagit det foto av Dig som jag behöver för att måla ditt porträtt, (gärna ett högupplöst och tydligt foto med ansiktet fritt från armar, händer osv.) så sätter jag igång med arbetet att skapa ditt Soul Portrait!

 

Tillåt processen att ta 1-3 veckor beroende på efterfrågan och material.

 

Skulle det vara så att du önskar ge bort ett Soul Portrait till någon i present så går det givetvis utmärkt, maila mig om detaljerna så ordnar jag det!

 

Hör av dig om du är intresserad :

Mobil: 0708 -35 47 51 contact@becomingashni.com

Presentkort på en Andlig vägledning & Multidimensionell healing, 90 min

 

Nu kan Du köpa fina Presentkort på mina sessioner till dina nära & kära! Själen är årets julklapp!

 

Priset för en session om du köper ett presentkort erbjuder

200 kr rabatt på ordinarie pris, så passa på!

Presentkortet gäller både vid sessioner ansikte mot ansikte & sessioner online via Skype. Givetvis går det utmärkt att köpa sessioner till sig själv också för att erhålla den generösa rabatten!

 

Presentkorten är giltiga 6 månader framåt från dagen du inhandlar det.

 

Pris: 750 kr, ordinarie pris 950 kr

Pris Skype: 500 kr, ordinarie pris 750 kr

 

Presentkortet kommer med ett vitt kuvert.

 

När du beställer så skickar jag hem Presentkortet till dig på posten. Kom ihåg att beställa senast måndag den 18 december om du vill ha dem levererade innan jul!

 

Beställ: contact@becomingashni.com

TESTIMONIALS om SOUL PORTRAITS

 

"Kära Åsa! Du är en verkligt ren och kärleksfull kanal! I behandling hos dig har jag haft upplevelser och möten bortom ord samt fått djupgående healing på multidimensionell nivå, i tid och rum och bortom tid och rum. "

 

Tack! / Sigyn, 61 år

Sessionen med Åsa var helt fantastisk !

Hon har, med sitt mjuka, naturliga sätt, förmågan att förmedla ett lugn, som gjorde mig totalt avslappnad !

 

Frågan jag kom dit med , som jag kände behövde besvaras och förstås, lyftes upp till en nivå, som gav mig ett otroligt helande och insikt.

En multidimensionell resa, med kraftfulla, kärleksfulla energier och budskap !

En resa på inre plan, med möten som berörde mig på djupet !

 

Sessionen hjälpte mig att öppna upp för mina gåvor, och minnas varför jag är här !

 

Jag är så tacksam !

 

C. Marlene - Stockholm

Att ta en sittning för dig var fint det visste jag redan, du har så ren och fin energi som jag tycker mycket om, dina toner och ljusspråk går alltid långt in förbi sinnet och tar sig dit det ska utan att man behöver veta.

Jag är så trygg i dina toner, ibland kommer känslan av att komma hem och det är det finaste.

Läsningen över lag håller en fin renhet.

Jag kan varmt rekommendera en sittning med dig till alla mina vänner som är på den här stigen.

Det är så fint att följa dig för jag trodde du hade hållit på länge och för du är bara så glasklar i dina meditationer, alla tar inte ner så starka energier som du gör på ditt lätta sätt.

Du förmedlar verkligen starka energier i dina meditationer.

Jag ser fram emot att följa dig på din väg och allas vår väg, också för att jag naturligtvis har en koppling till dig på något sätt men det kommer att visa sig framöver.

 

Stora Kramar

Berit

Hej Åsa,

Vill vara tacka dig för gårdagens vägledning! 💗💗💗 Helt magisk kväll, känner mycket av energierna fortfarande! Jag kände då så mycket kärlek igår när jag åkte hem, kändes verkligen som saker släppte och kommer att släppa! 💗💗💗 Du är jätte duktig tycker Jag!

 

Jag kommer att rekommendera dig varmt till sådana vänner som vill ha liknande vägledning! 💗💗💗

 

Stor Kram

 

Nina

Aktuellt

 

Sophias Tempel nr 2 Lucia, 13 dec 2017

 

Nya Jorden Festival 2017

Årsta Folkets Hus, Stockholm

 

Lördagen 23:e sept 2017

Kl. 10 -17

Copyright2017 @ All Rights Reserved

BECOMING ASHNI.COM

Ascension through the Portal of the Heart

 

 

Kontakt

 

Åsa Miljand

Email: contact@becomingashni.com

Telefon: 0708 - 35 47 51

 

NYA JORDEN FESTIVAL

www.nyajorden.se

info@nyajorden.se