Workshops

 

WORKSHOPS

SIRIUS PORTALEN I HJÄRTAT - Sirius Mästare kallar oss Hem

Aktivera ditt kosmiska seende & högsta själsliga visdom med Sirius delfiner, valar, Änglar och Uppstigna Mästare. Light language, symboler och inre transformerande resor & frekvenser.

 

Workshop med Åsa Miljand / Söndag 11 mars 2018 kl. 14 -17

Hälsans Hus , Sal: Terrassen

Begränsat antal deltagare.

 

 

Välkommen på en mini-workshop där vi tar del av Sirius / Great Central Sun frekvenser på olika sätt. Vi har blivit kallade Hem igen av våra ljussystrar och bröder ifrån Sirius, som kommer att hjälpa oss att minnas och aktivera vårt Kosmiska seende på ett djupare plan inom oss. Sirius uppstigna Mästare & Änglar kommer att närvara och fylla oss med aktiverande ljus, transformerande frekvenser och inre möten. Vi kommer att få ta del av aktiveringar i form av Light language, både till gruppen som helhet men också individuella överföringar. Vi kommer att få till oss symboler att arbeta vidare med i våra liv efter workshopen - och var och en av deltagarna kommer med hjälp av dessa individuella symboler att aktivera sina unika gåvor kopplade till hjärtats innersta längtan.

 

Ibland de många kraftfulla och fantastiska ljusvarelser som kommer till oss under denna Workshop så kommer delfinerna och valarna i förkant. De har kommit för att aktivera vårt kosmiska seende på ett djupare plan genom att visa oss den enorma visdom de bär för hela vår galax. Dessa underbara Mästare är de som har bjudit in oss till denna lilla workshop. De kommer med stor kärlek och många gåvor till oss!

 

Varmt välkommen med din amälan!

Pris

 

500 kr / kontant,swish eller konto

 

Boka din plats via email :

contact@becomingashni.com

 

Eller via sms :

0708-35 47 51

Tid

Söndag 11 mars 2018

Kl. 14.00 - 17.00

Hälsans Hus, Fjällgatan 23 B, Stockholm

Sal: Terrassen

AKTIVERA DINA ÄNGLAVINGAR

- Kliv in i din multidimensionella Ängla-aspekt med hjälp av de Galaktiska Änglarna

 

Workshop med Åsa Miljand

Söndag den 17 juni kl. 14-17, Hälsans Hus, Sal: Terrassen

 

 

Under denna mini-workshop strax innan midsommar kommer vi att aktivera våra Ängla-vingar! En process som är mer djupgående än det kanske låter, och ett stort steg i vår utveckling här på Jorden. (Vi har ju trots allt som ett av våra själsliga uppdrag här på Jorden att utvecklas till skyddsänglar för oss själva, våra kroppar och våra lägre själv). Våra "vingar" fungerar som antenner ut i kosmos och Allt som Är, så denna process innebär ett öppnande och fördjupande av våra förmågor att känna in energier, frekvenser och kommunicera med andra dimensioner. Dessa kärleksfulla frekvenser kommer med stor healing till våra hjärtan och lyfter oss upp och ut ur själslig trötthet och utmattning efter oändliga liv här på Jorden.

 

Till vår hjälp har vi de fantastiska Galaktiska Änglarna som kommer ifrån mycket höga frekvenser för att hjälpa oss att minnas vår egen Ängla-aspekt. Var och en av oss har med oss våra egna unika Änglar och kommer att översköljas av ljus, färger, strålar och budskap. Dessa Änglar är långt bortom vår världsliga uppfattning om vad en Ängel är!

 

Varmt välkommen på en eftermiddag med ljuvliga energier och kraftfulla aktiveringar!

 

 

Pris

 

 

500 kr / kontant, swish eller konto

 

Boka din plats via email :

contact@becomingashni.com

 

Eller via sms :

0708-35 47 51

Tid

 

Söndag 17 juni 2018

Kl. 14.00 -17.00 inkl. kort fika paus.

Hälsans Hus, Fjällgatan 23b, Stockholm

Sal: Terrassen

THE WAY OF THE HEART

Awaken your Heart with the Divine Feminine Path

 

Workshop med Åsa Miljand

Heldags - workshop , kl. 10.00 - 16.00 inkl. lunchpaus

Hälsans Hus, hösten 2018 / Datum & mer info kommer snart

 

Till hösten 2018 kommer jag att hålla en heldags-workshop "The way of the Heart - Hjärtats väg". Denna workshop fokuserar på att väcka, öppna och aktivera vårt Hjärta på ett Själsligt plan. I närvaron av det Gudomligt Femininas många Mästare kommer vi att använda den här dagen till att "starta om" våra liv utifrån en Ny punkt inom oss själva. Vi blir vägledda i en rad kanaliserade meditationer, inre processer och övningar. Vi tar del av djupgående healing, Light Language och Symboler. Vi arbetar med blockeringar, tidigare liv, Soul retrival, återhämtandet av kraft med mera. Vi kommer att att öppna upp våra hjärtan och chakran för vårt Själsliga uppdrag i det här livet.

Vad blockerar oss från att leva utifrån vår Själ och hjärtas röst?Hur skulle vi vilja leva våra liv, egentligen? Vad är meningen med just mitt liv? Hur kan vi uppnå upplysning genom att följa själkärlekens alkemiska väg?

 

Mer info omkring denna spännande dag kommer under våren!

 

Pris

 

Pris kommer / swish eller konto

 

Boka din plats via email :

contact@becomingashni.com

 

Eller via sms :

0708-35 47 51

Tid

 

Hösten 2018

Söndag - Kl. 10.00 - 16.00

Aktuellt

 

Sophias Tempel nr 2 Lucia, 13 dec 2017

 

Nya Jorden Festival 2017

Årsta Folkets Hus, Stockholm

 

Lördagen 23:e sept 2017

Kl. 10 -17

Copyright2017 @ All Rights Reserved

BECOMING ASHNI.COM

Ascension through the Portal of the Heart

 

 

Kontakt

 

Åsa Miljand

Email: contact@becomingashni.com

Telefon: 0708 - 35 47 51

 

NYA JORDEN FESTIVAL

www.nyajorden.se

info@nyajorden.se